Varje säsong är det nya väskor som blir populära men just nu är det en billigare variant som synts på modeelitens armar. Istället för de typiska Prada-, Chanel- och Bottega-väskorna syns det nuförtiden även mer prisvärda märkesvaror som är vackra och trendiga men med ett billigare pris.

En väska med bra pris!

I många år har gatustilen vid alla modeveckor varit väldigt dyr men de senaste säsongerna har en ny marknad uppstått. Istället för de lyxigaste väskorna har många modeälskare vänt sig till designerhandväskor som är ovanliga och mycket billigare än klassiska märken. Detta är intressant då du kan köpa en lyxig designerväska för mindre än 5000 kronor och som är väldigt trendig bland eliten. Inför New York Fashion Week 2019 har många väskor i denna priskategori vuxit fram men en speciell kandidat är från kultmärket Staud. Den minimalistiska hinkväskan är en favorit bland bloggare, influencers och modeeliten men inför årets säsong har märket skapat en ny design. Den nya designväskan är en tote i en rundad form. Denna vackra väskan är en perfekt höstväska då den finns att köpa i flera rika höstnyanser såsom: mörkbrun, orange, ormfärgad eller vinröd färg. Särskilt kul är det att flera stylister och influencers stylat väskan med jumpsuits, kavajer och starka silhuetter.

Märket STAUD har sedan starten skapat minimalistiska kläder och väskor med fokus på känslor istället för hårda uttryck. Grundarna är Sarah Staudinger och George Augosto som är baserade i Los Angeles – där de skapat ett varumärke för kvinnor som vill ha tillgängliga och moderiktiga priser. Märket har blivit en designerfavorit bland stylister då väskorna är detaljrika och naturliga men även minimalistiska utan att tappa sin feminina form.