När snön och isen har smält bort och solen börjar titta fram är det dags att börja tänka på vårens mode. Trots att vi lever under konstiga omständigheter för närvarande kan det vara kul att följa vårens trender och tänka på något annat. Det finns redan många utstickande trender och flera av dem är redan på plats ute i butikerna. Vill du veta vilka plagg du ska investera i för att vara moderiktig i sommar? Här listar vi de allra hetaste trenderna!

Vårfin i en vit sommarklänning

En vit långklänning går aldrig ur tiden och nu är den på tapeten igen. Om du strosar runt i butikerna kommer du märka att det finns en uppsjö av varianter du kan välja bland. Den vita långklänningen är lika fin till vardags som till fest. Allt handlar om hur du väljer att styla den. Det är dessutom ett väldigt kvinnligt plagg som passar de flesta. Det är alltså ett måste i vårgarderoben för alla modemedvetna.

Visa din BH eller välj en snygg crop-topp

Du som är lite mer vågad kan hoppa på en annan trend som kommer starkt 2021, nämligen att visa upp sin BH eller att bära en så kallad crop-top. Du hittar flera olika modeller hos varumärket NA-KD som är riktiga experter på denna typen av toppar. Om du går in på deras hemsida finns det en egen kategori för just crop tops där du hittar över 900 olika modeller. Du kommer garanterat att hitta något som passar dig och din stil. Eftersom du visar magen passar inte denna typen av tröja i alla sammanhang men är perfekt när du vill vara lite mer vågad.

Skinn i alla dess former

Är det något material som du ska satsa på så är det skinn. Det spelar ingen roll vilken typ av plagg du väljer då skinn syns överallt. Den klassiska bikerjackan är ett säkert kort som alltid funkar. Var inte rädd för att välja en lite större modell än vad vi har sett tidigare. Om du vill vara riktigt trendig får du gärna vara klädd i skinn från topp till tå. De flesta designers och varumärken är även miljömedvetna idag och tillverkar faktiskt plagg som är helt veganska. Du behöver alltså inte ha dåligt samvete för att du väljer kläder som är tillverkade i skinn. Om du är osäker på hur du ska bära detta material finns det massor av inspiration att hämta från årets catwalks.