En snygg och stilren blus är ett väldigt mångsidigt plagg som funkar lika bra till vardags som till fest. Dessutom ger det ett väldigt välklätt intryck som passar på ett kontor. Genom att byta byxor och bättra på sminkningen kan du enkelt gå från jobbet till restaurangen eller klubben. Välj gärna en outfit med snygga knytdetaljer i ett skönt material som silke eller siden. Om du tar hand om dessa plagg på rätt sätt kommer de hålla flera år och kan kombineras i oändlighet.

Välj en blus av hög kvalitet

Om du vill köpa en hållbar blus är det bättre att satsa på ett litet dyrare varumärke som tillverkar kläder av hög kvalitet. Du kan till exempel kolla på varumärket Stenströms för dam som har en rad fina blusar i sitt sortiment. De är eleganta, figursydda och kommer både i enfärgade och mönstrade varianter. Många blusar har fina detaljer som en knytning i halsen eller puffar längst ner vid armarna. Det är kvinnliga modeller som gärna kombineras med en pennkjol eller ett par snygga kostymbyxor. Du kan även matcha med en snygg scarf från deras kollektion om du så önskar.

Så stylar du din blus

Det är väldigt enkelt att styla en blus då den passar lika bra till kjol som till byxor. Om du ska ha den till vardags kan du matcha den med ett par snygga jeans för en mer avslappnad look. Kombinera med ett par stövlar eller andra lite enklare skor. Om du ska ha den på jobbet kan du kombinera med en pennkjol och ett par stilettklackar. Eventuellt kan du också ha en kavaj över blusen som sista detalj. Glöm inte heller att anpassa frisyren efter din outfit. På jobbet kan du ha håret uppsatt i en tofs för en fin affärslook. Det passar perfekt på vilket kontor som helst. På fest eller middag kan du matcha med ett par kostymbyxor.