När det kommer till skotrender brukar det alltid finnas många mikrotrender som går och kommer. Men till hösten 2019 är det många detaljer och mönster som sticker ut extra mycket, vilket är alltid är spännande då skor är en viktig del av din unika styling. Låter det spännande? Ja då det är dags att läsa vidare…

Skor med detaljer!

Trender finns i alla dess former men vanligtvis är det den coola modeeliten som har på sig många av skotrenderna under modeveckorna och under hösten 2019 är det framförallt åtta skotrender som uppmärksammats extra mycket. Mikrotrenderna du kan förvänta dig är både vågade och mer subtila men det finns alltid något nytt som kan locka. Det är ofta en övergripande estetik som dominerar såsom höstens mer aristokratiska stil och tillhörande skor. Men det finns även andra trender som flyter på under modeveckorna. En av dessa trender är en mer minimalistisk stil som kombinerar snygga klackar med snörning och långa byxor. Trenden är att lägga snörningen över långbyxorna för att ge intrycket av längre ben. Om du ännu inte är redo att bära denna trend, men vill få en förändring, så är det väldigt trendigt med starka färger i 80-talsstil. Lägg undan dina svarta klackar och fokusera på röda, blåa och starka rosa färger som dominerar klackkategorin denna höst. Dessa ovanliga färger är ett bra sätt att få dina skor att ge din outfit lite mer färg.

Vågade och okonventionella trender

För personen som tycker om att vara vågad och har ett intresse för det okonventionella så är dessa trender för dig! En mikrotrend som tycks bli populär framöver är ett mönster inspirerat av kossor, ja våra snälla mjölkkor, är en riktig vinnare bland vågade bloggare på Instagram. Här gäller det att kombinera mönstret med en enkel klädstil för att inte överdriva trenden. Ännu en trend som synts tydligt är den fyrkantiga skon med skarpa kanter som passar den som älskar en stark stil. Den fyrkantiga trenden har varit på radarn ett tag nu men nu har skotrenden nått nya nivåer. Kort sagt är den en höst med många mikrotrender som är här för att piffa upp dina senaste köp eller för att liva upp din klädstil. Mode är något som ibland är lekfullt, vilket är något som syns tydligt i årets skotrender.